KROMME RIJN CONCERTEN BUNNIK
Facebook twitter-button Stichting
Kromme Rijn
Concerten


Gluren bij de buren
Stichting Zeister Muziekdagen

WELKOM bij
Kromme Rijn Concerten Bunnik.

Zes zondagmiddagen een kamermuziekconcert om 15.00 uur in de Oude Dorpskerk van Bunnik.

Stichting Kromme Rijn Concerten begon in 1996 met een reeks van vier kamermuziek­concerten. Met het eerste lustrum werd de reeks uitgebreid met een concert gewijd aan oude muziek. En na het derde lustrum is er weer een concert bijgekomen: een concert met Jong Talent.
Een overzicht van de concerten sinds 1996 is te zien bij Dit heeft geklonken.

Medio maart dit jaar moestrn wij beslissen dat het concert op 5 april niet uitgevoerd kon worden wegens de coronacrisis. Spraken wij toen nog de hoop uit dat het concert op 10 mei wel doorgang zou kunnen vinden, inmiddels zijn wij door de ontwikkelingen rond het Corona-virus ingehaald. Het is onvermijdelijk om te constateren dat het huidige seizoen voor onze Kromme Rijn Concerten is afgelopen.

Wij hebben de abonnementhouders rechtstreeks benaderd met de vraag of zij restitutie van de toegangskaarten willen ontvangen. Het antwoord was in alle gevallen dat teruggave niet nodig was, waarvoor wij hen zeer erkentelijk zijn. Mede daardoor hebben wij de musici voor het concert op 5 april gewoon kunnen betalen, vooral dankzij de ondersteuning door het Fonds Podiumkunsten.

De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn inmiddels in volle gang. Wij hopen dat het dan weer mogelijk is, een volledig programma te presenteren en uit te voeren, temeer daar onze serie dan 25 jaar bestaat, een jubileum waar we graag op bescheiden wijze bij stil willen staan. In wat in ons bestuur de meibrief is gaan heten zullen wij u hierover nader informeren.